Back to All Events

WORKSHOP - Byg dit eget økosystem D. 20 februar kl. 19.00-20.30

_DSC0077.jpg

Lær hvordan økosystemet fungerer og byg dit eget terrarium.Denne workshop er for dig, der ønsker at bruge kvalitetstid sammen med dem holder af. Det vil være en session fuld af inspiration og kreativitet i et dejligt rum med din ven/barn/ partner eller de andre deltagere.Alle materialer du har brug for er inkluderet, og du får terrariet du bygger med dig hjem.

Workshoppen ledes af vores fantastiske facilitator Nynne Juul.

 Workshoppen finder sted på HUSET Kbh, Rådhusstræde 13, 1466 København kl. 19.00-20.30.

 Pladserne er begrænsede, så vær hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

 Køb din billet her

Billetten kan ikke refunderes.Levende økosystemer

Et terrarium er et lukket økosystem. Det betyder, at du ikke behøver at vande dem mere end den ene gang, når du bygger det. Alt de behøver er inde i glasset. Den Co2, som de producerer, bliver tåge på glasset, som glider ned i siderne, ned i jorden. Denne proces sikrer kontinuiteten i livet inde i glasset.

Du vil lære mere om processen på workshoppen. Vi ses!