Back to All Events

Planteterrarier er som små miniaturehaver med deres eget økosystem. Vil du lære at bygge din egen?

På workshoppen bygger vi små haver i syltetøjsglas, gamle kaffekander med låg og flasker. Du kommer til at forstå, hvordan de lukkede økosystemer benytter sig af den naturlige fotosynteseproces, hvor planterne ånder, laver ilt og selv skaber fugt og det klima, som de skal bruge for at overleve.

Skærmbillede 2018-09-12 kl. 15.54.44.png

Hvis du selv har et stort syltetøjsglas eller en anden beholder i glas med låg, så tag det endelig med. Vi har mos, planter og hvad du ellers har brug for at bygge din egen miniaturehave.

Workshoppen bliver ledt af Amalie, der er kunstner, designer og grøn entreprenør. I reWILD studio, har hun fokus på menneskets relation til naturen og udforsker hvordan vi kan koble os med den, selvom vi bor inde i byer. Hun er inspireret af hvordan naturen virker, hvordan den designer og lever i balance.

Fri entré uden billet

https://fkb.dk/arrangementer/boern-foraeldre/plant-din-egen-miniaturehave